Promanys team lr 2

Een team
met een missie

Als projectcoördinatie- en aannemingsbedrijf is het onze missie om jou volledig te ontzorgen. Het vormgeven van je droominterieur - ongeacht de omvang van het project - hoort immers een aangename, boeiende en stressvrije ervaring te zijn. 

Concreet betekent dit dat wij jouw project van de allereerste schets tot het moment van oplevering. Gedurende dit proces bewaken wij nauwlettend de kwaliteit van de uitvoering, en dit alles met één contactpersoon voor jouw gemak.

Pexels alena darmel 7642088

zorgeloos
(ver)bouwen

 • Kwaliteit, een topprioriteit

  Onze sterkte? Dat zijn onze mensen. Topkwaliteit leven is immers een mindset die diep verankerd is binnen ons team. Want dit hebben onze mensen gemeen: ze zijn stuk voor stuk door de wol geverfde professionals met een fijn oog voor detail. Bouwfanaten die niets aan het toeval overlaten en die pas tevreden zijn als jij dat bent.

 • één vast aanspreekpunt

  Geen rompslomp. Tijdens de werken blijft de projectleider je vaste contactpersoon, bij vragen of opmerkingen. Als jouw vertegenwoordiger bewaakt hij rigoureus de kosten, deadlines en kwaliteit en stuurt bij waar nodig. Snel en accuraat, in nauw contact met architecten, planningsafdelingen en onderaannemers. Ook dat is een zorg minder.


 • Een opvolging, Van A tot Z

  Je project is in goede handen. Want of het nu gaat om een kleine verbouwing of een grootschalig project, wij zorgen voor expertise en een hands-on aanpak van bij het prille idee tot aan de oplevering. We selecteren zorgvuldig de juiste professionals en zorgen ervoor dat elke nieuwe stap naadloos aansluit op de vorige. Wat dat betreft is onze filosofie simpel: enkel vaklui die we ook voor onszelf zouden inschakelen, zijn goed genoeg voor jou.

 • Altijd strak getimed

  Zowel bij particuliere als commerciële projecten is een strakke timing cruciaal. Een vlotte, efficiënte planning bespaart kosten en je geniet sneller van je project. Bovendien werken we samen met een uitgebreid netwerk van betrouwbare vakmensen die goed op mekaar zijn ingespeeld. Het zorgt ervoor dat we projecten op elke schaal steeds tijdig kunnen opleveren, vaak zelfs vroeger dan de vooropgestelde deadline.

Promanys office loofstraat cafeine 3

ONZE AANPAK

KENNISMAKING

Elk project begint met een goed gesprek. Zo krijgen we een goed beeld van wat jij wil en nodig hebt. Van de functionele vereisten en speciale uitdagingen tot de mogelijkheden van je budget. Dit open gesprek – zonder taboes – geeft ons een duidelijke scope voor het uitvoeren van je project. We brengen alle elementen in evenwicht en creëren een aantrekkelijk concept op maat.

ONTWERP

Desgewenst schuift ons interne ontwerp- en studiebureau graag mee aan tafel. Eerste schetsen en moodboards evolueren samen met texturen en materialen tot een compleet gepersonaliseerd concept. Daarbij ben je steeds zeker van de beste oplossing in functie van je budget. We verfijnen en overleggen tot de puzzel volledig klopt. Bij het finale ontwerp horen ook een gedetailleerde offerte, inclusief een realistische startdatum en uitvoeringstermijn.

Uitvoering

Is het finale ontwerp klaar en goedgekeurd? Dan zetten we het vakkundig om naar een technisch dossier. Dat dossier kenmerkt zich door bijzondere aandacht voor de constructie, de materialen en de detailleringsgraad. Ook de timing zetten we in deze fase verder op punt, om vervolgens het geschikte bouwteam aan het werk te zetten. Je persoonlijke werfleider volgt alles strikt op en beantwoordt al je vragen gedurende de uitvoeringsfase.

Opvolging

Je werf is bij onze projectleiders in goede handen. Tijdens regelmatige werfbezoeken doen ze steeds een grondige inspectie en rapporteren ze over de kwaliteit en timing van de werken. Door de open communicatie ben jij steeds op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Oplevering & nazorg

Vasthouden aan een strakke planning is voor ons een erezaak. We helpen met eventuele laatste verzoeken of kleine wijzigingen om ervoor te zorgen dat aan al je wensen wordt voldaan.

Eens je interieur in gebruik is, blijven we bereikbaar voor eventuele vragen of werkpuntjes. Pas door het gebouw echt in gebruik te nemen, krijg je de totaalbeleving. Met onze kenmerkende service en focus op nazorg haal je er gegarandeerd het maximum uit.

Onze Mensen

Promanys is een complementair team van planners, ontwerpers en professionals. Stuk voor stuk professionals voor wie timing, kwaliteit en een onberispelijke opvolging van het grootste belang zijn, en die zich tot op de laatste minuut inzetten voor uw project.

Promanys team tom

Tom Nys

CEO / Founder
Promanys team xavier

Xavier Nys

CFO / Calculation
Promanys team lukas 2

Lukas Nys

Projectmanager
Promanys team herlinde 4c

HERLINDE NOLLENS

Receptie - PA - HR
Promanys team philippe douchy lr

PHILIP DOUCHY

Calculation
Promanys team evelyn

Evelyn Huyge

Calculation
Promanys team matthieu

MATHIEU VANDENBERGHE

Projectmanager
Promanys team emile lr

EMILE DE PRETER

Projectmanager
Promanys team stoyan 1 lr

Stoyan Van Doorsselaer

Projectmanager
Promanys team evelien

EVELIEN D'HOOGHE

Interieurarchitecte
Promanys team marie jo 6 hr

MARIE-JO LAIGNEIL

Interieurarchitecte

Onze Klanten

Promanys is actief als totaalaannemer en projectcoördinator van diverse interieurprojecten in binnen- als buitenland. We werken daarvoor nauw samen met gerenommeerde interieur- en architectuurstudio's, maar we nemen ook opdrachten aan van eindklanten - particulier of professioneel - die hun volledige project aan ons toevertrouwen, van ontwerp tot oplevering. 

Æ Studio
AAPVB
Altu
Andrea Caputo
Anversa
Atelier 10.8
Atelier Dialect
Bureau Goddeeris Architecten
Catherine Huyghe
Contekst
Delacroix & Friant
Elementarchitecten
Eva Carlier
Francois Marcq
Glenn Sestig
LOW
LVD Architecten
Marc Merckx
Marie Stadsbader
Marlies Depoortere
MMoca Commercial Architecture
Nóbrega-Borgmans
Pascal Bilquin
Peter Ivens
Pierre Daems
RO2 Studio
Robbrecht & Daem Architecten
Samuel Levi — Architecture & Real Estate
Stay Studio
Studio Daskal-Laperre
Swatch
Theuninck-Knockaert
Umami Studio
Zoom Architecture
Et al.


Armani
Carhartt
Cartier
Chanel
Chine
Colman
Diane Von Furstenberg
Dior
Essentiel
Hermes
Hieronymus
Liaigre
Louis Vuitton
Mer Du Nord
Nathan
New Paris Londres
Paule Ka
Princess
Ralph Lauren
Renaissance
Swatch