Orthodontie Deseyne —
Verfrissende Rust

Toen Atelier 10.8 ons benaderde voor de totaalinrichting van orthodontiepraktijk Deseyne in Oostende, waren de eerste signalen veelbelovend: “We delen dezelfde smaak op het gebied van interieur, decoratie en kunst, en streven allebei naar perfectie, dus dit wordt een plezierig project om samen de tanden in te zetten.” En inderdaad, de samenwerking verliep fantastisch. Het resultaat werd een gezellige en originele praktijk waar zowel tandarts als patiënt graag komen.

Atelier10 8 brugge photo cafeine be 14
Atelier10 8 brugge photo cafeine be 9

Het interieur kreeg een strakke, hoogkwalitatieve afwerkingsgraad die je verwacht bij een medische praktijk, zonder dat het geheel koel werd. “We vonden het belangrijk om de patiënt onmiddellijk op zijn gemak te stellen bij het binnenkomen. Om een aangename sfeer te creëren kozen we voor warme, natuurlijke materialen zoals hout en Terrafloor in combinatie met zachte pasteltinten”, aldus nog de architect.

Promanys deseyne 3
Promanys photo cafeine 8
Promanys photo cafeine be
Atelier10 8 brugge photo cafeine be 23

Claustrawanden zorgen ervoor dat de praktijk kon opgedeeld worden in kleine kamers zonder in te boeten aan licht of ruimtelijkheid.

Atelier10 8 promanys cafeine be 12
Promanys photo cafeine 21

Photos credits: Cafeïne